Hjem Hvordan få svart/hvit bilder? Hvorfor MALEZ? Kontakt meg Om meg

Arkiv måned: juni 2011

Ny blogg!

Hallo søtinger! Følte at det ble or mye greier med denne bloggen, design og sånt! Så nå hvis du vil lese bloggen min så er det whoap.blogg.no du finner meg på :) Sees! Men designe er ikke helt ferdig ennå :) Men det blir det ettervert. For og komme kjappere inn så kan du også gå på whoap.tk du velger selv!

-Malez<33

Publisert: 24.jun.2011 @ 22:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Verdens verste sangtansaften!

Jeg har verden verste sangtansaften i kveld! Jeg kan ikke en gang se på sangtans bålet! Jeg hater dette! Jeg har ventet på dette i hele år! Men kan ikke fordi pappa og Lene skal lage ny terrasse! Har sittet og grått litt på det hemmelige stedet mitt, men ville ikke si noe til pappa! Trodde han skulle ta meg med på det som en overasskelse! Men det skal ha tydeligvis ikke! Dette er bare så sinnsykt kjipt! Det er bare så dårlig gjort!er skikkelig lei meg nå! Men jeg skjuler det inni meg! Skal suse sangtans bålet? Eller har du det like kjipt som jeg?

-malez
Publisert: 23.jun.2011 @ 19:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hårvideo :)

Her er en hårvideo ;]
video:06112011080
Test det ut!
-Malez


Publisert: 11.jun.2011 @ 13:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Min første videoblogg!

Endelig er tiden inne! Her er min første videoblogg<3
video:malin 004


Nå kan jeg begynne og lage litt mere ut av det! Skal ut og filme etter middag :)

-Malez

Publisert: 10.jun.2011 @ 16:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hot or Not? &#9829;

Hva syntes du om dette:Ganske fancy? Snart kommer videobloggen! Den er her innen klokka 18.00 i kveld!

-Malez♥

Publisert: 10.jun.2011 @ 14:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Videoblogg!!!

Endelig fant jeg ut hvordan jeg får videoblogg på bloggen! Skulle gjærne lagt inn en video nå, men jeg er tom for strøm på mobilen (som jeg filmer med) så det blir litt vanskelig. Når jeg kommer hjem til mamma i dag skal jeg med en gang sette telefonen i strøm! Så når jeg kommer til pappa i ca 16.15 tiden kanskje litt tidligere så kommer det en videoblogg til verden!

-Malez♥

Publisert: 10.jun.2011 @ 07:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Ready for friday!!

Heisann, ehh... Nå er jeg klar for fredag og helg og kos :] Har vært ute i dag og hatt en liten ''foto shoot'' i hagen, her er to av de bildene jeg tok ;]Tatt bildene selv da, litt mislykka blomst da, men det blåser vi i<3Ganske fint! Eller?? Hva syntes du??

-Malez

Publisert: 09.jun.2011 @ 18:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hvis du ikke sover ;] zzzzzzzzzzZzzzzzzzzzzz

Hei og god morgen alle sammen! Trenger lesere og kommentarer, så kan dere tipse folk? Eller skrive en kommentar? Liker og høre hva dere mener også vettu :) Sov gjærne videre, eller gå på skolen for det skal jeg snart og have fun!!!!!-Malez

Publisert: 09.jun.2011 @ 07:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

pizap.com

Ville bare si ifra til dere om pizap.com. Det er en fin nettside for deg som liker og lage headere til bloggen, bilde-redegiering og kule bakgrunner! Jeg har lagd noen, og her er to av de ;]Min aller første! Litt kul, det må jeg inrømme!Syntes nesten den var kulere! Test det ut davel! Bra til og lage headere også!

-Malez

Publisert: 08.jun.2011 @ 20:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hvordan legge ut video på bloggen?

Hei! Jeg bare lurer på om noen av dere vet hvordan man legger ut video på bloggen :) Skriv det på kommentar vennligst! Hadde blitt så takknemmelig :))

-Malez

Publisert: 08.jun.2011 @ 20:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Middag hos ''Mormor''

Jeg har spist middag hos ste-mormoren min i dag og da tok jeg noen ''kule'' bilder!Nice spise plass x]Call mee<33 My lovley daddy<33


Im cool!!!Gjett hvem som har vært og spist...

-Malez


Publisert: 08.jun.2011 @ 19:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Sommerferien :3

Snart er det sommerferie og det kommer vel masse rart. Jeg har ikke akkurat mye og gjøre, men jeg skal jo i hvert fall på sånn Aktiv Sommer, det er sånn dærre aktivitets greie for de som bor i Tønsberg ;] Hva skal du i sommerferien? Har dere noen tips til noen ting jeg kan gjøre i sommerferien, eller i helgen, har ingen planer for helgen, nei :] hehe. GOD SOMMER!!!

()_()
(#.#)
(___)
Publisert: 08.jun.2011 @ 16:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

CupCakes!

Hei alle sammen! Sorry for at jeg har blogga lite i det siste, har vært opptatt med andre ting, og foresten som kommer jeg ikke til og blogge så mye mere for jeg skal bare blogge når det skjer noe spessielt. Sånn som i dag og i går; I går satt vi opp badebassenget hos Mommo og morfar, og jeg var først utti [som vanlig] og søstra mi var sist utti [som vanlig] Og i dag har vi lagd CupCakes! Her kommer det noe bilde! Jeg og emma har tre rekker hver, fde tre rekkene lengst til venster er mine :) Noen ble litt mislykka da, hehe ;]

Det var rose CupCaken min som var en av de fineste jeg lagde :]

Og dette er hele brette :) Vi var hos mommo og morfar når vi lagde det :)

- Malez :]

Publisert: 03.jun.2011 @ 10:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
hits