Hjem Hvordan få svart/hvit bilder? Hvorfor MALEZ? Kontakt meg Om meg

Arkiv måned: februar 2011

Spør malez...

Heisann! Her kan du spørre meg om hva som helst, jeg lover deg: Du får et erlig svar!-Malez

Publisert: 20.feb.2011 @ 15:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

nice day..! :3

Ok, i dag har jeg for det meste slappet av. Og nå er jeg bare veldig, veldig sulten xD Jeg har lyst på mat! Kommer straks, skal bare ta meg en liten matbit :) Ok, ferdig med og spise, jeg spiste kald pølse! Hva har du gjort i dag?


- Malez<33Publisert: 19.feb.2011 @ 16:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

muffins :3

Ehh... vet ikke helt hvorfor, men jeg fikk bare plutselig lyst på muffins. Kanskje jeg skal spørre om vi kan lage det<3 Ja, ja. Dette bildet passer vel til innlegget.Yummi, yummi ;-)

- Malez <3

Publisert: 19.feb.2011 @ 12:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

good morning...

Hallo. Og god morgen forresten :) Jeg er bare kjempe trøtt jeg, er du?? Men jeg ville bare si, at jeg skal begynne med noe nytt på bloggen... Det skal være sånn at hver LØRDAG kommer det et tema, som foreksempel; "Ukens tema er frosker". Da kommer jeg til og legge inn et bilde av en frosk og skrive litt om den. Så første tema er... Klovner!

INFO:

Klovner opptrer som regel på sirkus, og mange er klovner på karneval. Den mest berømte klovnen er Kalle Klovn, som du sikkert har hørt om :) Klovner får oss til og le, og de pleier og være ganske klumsete! Det var denne Lørdagens Tema, håper du likte det! Neste Lørdag kommer det et nytt tema!

- Malez<3

Publisert: 19.feb.2011 @ 08:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Endelig helg\ferie :3

Ok, så var vi her igjen! Helg! Ferie! Olala! Alt er helt perfekt, og nå har jeg mye mer tid til bloggen også! Over en uke med ferie på skolen, det er helt digg! Vi hadde karneval på skolen i dag, og jeg var marihøna mari <3 Men jeg ble syk og kastet opp på skolen, så pappa kom og hentet meg, og så leverte meg hjemme og dro på jobben. Så fikk jeg litt kakao og sånt og så dro vi på resturante og spiste, når jeg følte meg bedre! Her kommer en liten oppskrift på fredags cookies som dere kanskje kan bake:

3 dl havregryn og mel

4 egg

Kok 200 g kokesjokolade

Bland alle indgrediensene i en bolle og bland godt. Form dem og legg dem på ett stekebrett og putt dem i ovnen til de begynner og se ferdige ut. Bruk en kakepinne og sjekk om de er like gode og sprøe som coookies. Så er de ferdige og kan nytes med et glass melk til!

Det var dagens fredags-oppskrift.Hade bra!

- Malez <3

Publisert: 18.feb.2011 @ 22:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Nytt design! (Again)

Jeg har jo bare verdens beste data-neerd bror som har fikset "The world coolest blogg ever". Det er noen små feil på den men det skal snart bli rettet opp i :) Takk til alle dere som leser bloggen min, det kommer masse innlegg fremover :)

- Malez<3

Publisert: 18.feb.2011 @ 22:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nytt design!

What you think? Liker du det? Jeg liker det kjempe godt! Bare diskuter i komentar luke greia dere :)

-Malez<33

Publisert: 16.feb.2011 @ 20:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Byrsdags jenta... MEG!

Den 4.2.2011 hadde jeg bursdag :) Nå er jeg ikke lenger en 9-åring! Skal feire med 3 venninner på kino og McDonalds i morgen, det blir kult!


Big Card From Mammy :)

- Malez

Publisert: 10.feb.2011 @ 14:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Pakke fra figurstrikk

Ja, som dere vet har jeg kontaktet figurstrikk.no og litt sånn, og i dag kom pakka! For de ville sponse meg :) Her er pakka og hva som følgte med.


Da sier jeg takk for meg :)

Hade

-Malez
Publisert: 10.feb.2011 @ 14:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Yes!

I dag skal jeg til pappa og da blir det masse blogging kan jeg si deg! Der har jeg overføringskabel så nå blir det masse bilder igjen på bloggen! Når jeg kommer til mamma skal jeg ha med meg datan og overføringskabelen sånn at jeg får blogga litt der også :) 2 dager til jeg har bursdag nå :) Gleder meg veldig ! Og figurstrikk skal sponse meg. Jippi! Alt går vist bra denne uka! Men nå må jeg på skolen.

- Malez

Publisert: 02.feb.2011 @ 08:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
hits