Hjem Hvordan få svart/hvit bilder? Hvorfor MALEZ? Kontakt meg Om meg

Arkiv måned: januar 2011

Sorry

Hei, sorry for at jeg har blogga lite! Jeg har vært litt opptatt i helgen. Jeg hadde håndball trening i 5 timer og så lagde jeg såper og lukt poser! I dag har jeg vært på skolen som vanlig :) Fortsett og tipse om bloggen min og legg gjærne igjen posetive komentarer :)

- Malez

Publisert: 31.jan.2011 @ 14:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hallo

Heisann! Endelig helg, og dere vet vel det betyr?- ikke? Da får jeg vel si det da! Det betyr: Mer blogging, yeah rigth! Men ikke så mye mer. Fordi på Lørdag skal jeg trene håndball i 5-6 timer! Men ja, ja. Fredag er ukas beste dag: Da blir det kosekveld, Mommo, ikke mere skole, blogging, hånball osv. Ja, nå er det bare en uke igjen til den store dagen, dere vet hva jeg mener, bursdagen min :) 10 år. Men nå må jeg desverre gå, SORRY!

Hade da :)

-Malez

Publisert: 28.jan.2011 @ 14:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Moro i dag, ja!

Ja, i dag har jeg hatt det moro! Jeg har lekt masse rart i friminuttet, eks. Jeg har aket og lekt snøsisten. Og i går fikk jeg mail fra figurstrikk. Jeg måtte svare på noen spørsmål, og hvis jeg svarte dem godt, så lå jeg godt ann til og bli sponsa. Nå sitter jeg jo egentlig bare og blogger, og har det gøy! Men jeg trenger fortsatt flere lesere, så TIPS, TIPS, TIPS! Ha en flott dag videre!

- Malez

Publisert: 27.jan.2011 @ 15:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

I dag

Hallo! Nå er det bare ni dager til bursdagen min! Men sorry for at jeg ikke fikk blogga i går! Jeg hadde litt mye og gjøre. Du skjønner i går  gjorde jeg lekser, hjalp jeg mamma med og trene 04 - laget og var på poenglangren. Så da rakk jeg ikke og blogge. Men i første time i dag hadde vi Lesing og Matte så hadde vi Norsk og data så hadde vi norsk og til slutt hadde vi norsk igjen :) Nå ser jeg bare på Tv og etter på skal jeg en tur til venninna mi fra klassen, som jeg ikke har lekt med på lenge. Men jeg håper du får en fin dag videre!

 

- Malez

Publisert: 26.jan.2011 @ 13:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Skoledagen min

Hei! Tenkte jeg skulle skrive litt om skoledagen min :)

I de to første timene hadde vi Kunst og Håndverk og i de to andre timene hadde vi Naturfag og i siste time hadde vi Arbeidsplan ( altså en plan med litt forskjellige oppgaver på ). Og i frimenuttet lekte jeg med Vilde i klassen og vi akte litt i akebakken, det var veldig gøy! Så gikk jeg hjem og spiste og så på Tv og nå sitter jeg og blogger :)

Det var min dag, hvordan var din dag?

- Malez

Publisert: 24.jan.2011 @ 14:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Håndballkampen

Håndballkampen ble jeg fornøyd med, vi tapte 10 - 5 men det er ikke så verst :) Her er noen bilder fra kampen som søstra mi Emma tok ( som egentlig ble veldig brae) da vi spilte.

Meg før kampen

Meg ute på banen

Kule bilder hæ?

-Malez
 

Publisert: 23.jan.2011 @ 13:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Hånballkamp

Hei! I dag skal jeg spillle håndballkam og når jeg kommer tilbake, tenkte jeg og ha med noen fine bilder av kampen! Men nå må jeg dra på håndballkampen så...

... Hade!

- Malez

Publisert: 23.jan.2011 @ 08:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hvordan få Svart\ hvitt bilder

 OBS!! Dette er gratis! Sånn jeg får mine farge bilder\ svart\hvitt bilder: Jeg går inn på www.picnik.com og så trykker du på "Get started now!". Så må du vente litt. Så trykker du på "Upload a photo" Så må du finne det bildet du vil ha fra PC`n din. Så står det nesten helt opperst på siden "Colors" Da trykker du der. For og endre farge må du trykke på den grå firkanten som står inni "Neutral Picker" og der kan du endre farge. For og få kraftigere farge dra du "Saturation" bakover, det samme gjør du med der hvor det står "Temperature" Hvis du vil ha enda kraftigere bilde. Så trykker du på "OK" , trykker på "Save & Share" og gir bildet et nytt navn og lagrer. Sånn ble mitt bilde.

 Jeg gjorde sånn at det ble bedre farge.

- Malez

 

Publisert: 22.jan.2011 @ 23:20 Kategori: Hvordan få Svart\ hvitt bilder Kommentarer: 0

Kontakt

Hvorfor du vil kontakte meg, for en eller annen grunn, vet jeg ikke! Men her er min e-post:

m.ljone@hotmail.com

Eller send meg en beskjed på bloggen ;)

- Malez

Publisert: 22.jan.2011 @ 22:09 Kategori: Kontakt Kommentarer: 0

Om meg

Jeg er en jente som er født 4. februar 2001 og jeg heter Malin. På fritiden spiller jeg håndball, rir, leser og blogger. Jeg elsker dyr og jeg har en katt som heter Luna. Hun er en Main Coon og hun kan vokse til hun er 5 år. Jeg elsker og henge med venner men jeg har ikke så mye tid til venner på fritiden :( Jeg har håndballtrening på Mandager og Torsdager og jeg spiller kamper annen hver helg. Jeg er ikke akkuratt gutte-gæren men jeg kan bli forelsket, men ikke så lett ( det skal mye til for og få meg interesert )  forelsket. Jeg leser andre sine blogger, spesielt Whoot sin, han er kul! Søker sponsorer! Da var det ikke så mye mer og si om meg!

 

 

- Malez

 

Publisert: 22.jan.2011 @ 22:04 Kategori: Om meg Kommentarer: 0

Hvorfor MALEZ?

Jo, på ekte så heter jo jeg Malin. Og når jeg var liten klarte jeg ikke og si Malin så da sa jeg Male. Men så syntes jeg Male og en z ble kult sammen så da ble det til Malez :)

MALEZ

- Malez

Publisert: 22.jan.2011 @ 21:52 Kategori: Hvorfor MALEZ? Kommentarer: 0

hot, not or over the top?

Hva syntes du om denne rosa s©ªte veska, hot, not or over the top?¢¾

- Malez

Publisert: 22.jan.2011 @ 21:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

3 kule vitser!

Det var en gang svensken, dansken og nordmannen som skulle hoppe ut i et basseng. Når de hoppet skulle de si noe de ønsket seg, og så ble bassenget fylt med det.

Nordmannen ønsket seg gull, dansken ønsket seg sølv, men da svensken skulle ønske seg, skled han på et bananskall og ropte: "Oh, shit!"... hi hi

Her kommer en til :)

To barn sitter i en sandkasse.

Plutselig løper en naken mann forbi.

"Mamma, mamma en naken mann løper forbi oss!"

"Æsj, for en gris!", sier moren.

"Nei, det kan det ikke være, for han har halen foran."

Siste

"Hva koster disse skoene?", spurte den vakre blondinen.

Ekspeditøren svarer med et flørtende smil: "Et kyss!"

"Utmerket, da kommer bestemor og betaler i morgen!"
 

- Malez 

Publisert: 22.jan.2011 @ 21:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Kul sang!

Har du hørt Katy Perry med sangen Firework? Hvis ikke, klikk på denne linken: http://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw&ob=av3el kul ikke sant?? Jeg har den på hjerenen!

+ At hun er sykt pen på den musikkvideoen!

- Malez

Publisert: 22.jan.2011 @ 18:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Figurstrikk.no

Hei alle sammen ;) Jeg har sendt en mail til figurstrikk.no og jeg lurte på om de ville sponse meg :) Hvis de vil det, tenkte jeg og ha en konkuranse som er som følger:  Jeg lager et emne som heter "Figurstrikk konk" og dere skal skrive noen komentarer og så trekker jeg ut tre heldige vinnere som får hver sin pakke med figurstrikker.

Hvordan høres det ut? Burde jeg konkurans eller ikke?

- Malez

Publisert: 22.jan.2011 @ 17:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Skjer med sidevisninger?

Ny rekord igjen! 140 sidevisninger i dag! Shit! 15 lesere også :) Takk til dere som har tipset!
Publisert: 22.jan.2011 @ 16:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Skitur i Stokke

Jeg har vært på skitur i Stokke i dag og jeg hadde tenkt til og legge ut noen bilder, men det går ikke :( Det er sikkert noe feil med Pc`n .

- Malez

Publisert: 22.jan.2011 @ 16:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ønskeliste og bursdagsgreier :)

Ønskelista mi til 10-års dagen min som er om 13 dager :

1. Penger

2. Kne beskyttere (håndball)

3. Mac Book ( en slags type mac pc)

4. Klær

5. Skjerf

6. Votter

7. Hobby ting

 

Min drømme bursdag:

Få flere lesere på bloggen, ha et stort party med familien og spise muffins og drikke brus. Dra på en lang skitur på kvelden etter partyet og grille pølser og få masse , masse gaver :)

Og litt om hva jeg gjør på fritiden ( hvis noen lurer):

Jeg spiller håndball, skriver på bloggen, rir, henger med venner, tegner og litt sånne hobbygreier :)

Ja... det var det! Dette innlegget er spesielt laget til Ellen (tanta til pappa)

- Malez

Publisert: 22.jan.2011 @ 11:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Ny rekord !!

I går hadde jeg 52 sidevisninger! Det er ny rekord! 33 Var den gamle rekorden for sidevisninger!! Dette er kult! Men jeg trenger fortsatt lesere, så tips, tips, tips!(C) Copyrigth by malez.blogg.no

- Malez

Publisert: 22.jan.2011 @ 09:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Musikken på full guffe!

Vi har musikken på full guffe her hjemme :)

Publisert: 21.jan.2011 @ 22:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Silly ArmbåndHar du noen?? Jeg har mange... Jeg har tatt bilder av noen av de :) Og foressten så trenger jeg lesere! Kan du plis tipse noen om bloggen min?? Her er noen av mine Silly Armbånd :)Det var noen av mine. Har du noen\ hvor mange har du? Skriv det i kommentar luka da vel ;)

- Malez

Publisert: 21.jan.2011 @ 19:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Taco kveld

Se på Emma sin taco og pappa sin taco! Det er litt forskjell eller??Emma sin taco (altså søstra mi)

 
Pappa sin taco

Hva var det du hadde til middag i dag? Og var det noen i familien din som spiste mer enn andre? Det kan du skrive i kommentar luka :)

- Malez

Publisert: 21.jan.2011 @ 17:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Goal!!!

Heisann! Sorry for lite blogging azza ;) Har vært hos mamma og der får jeg ikke blogga så mye :) Men over til hva jeg har gjort i dag. Jeg var på skolen og gjorde litt norsk oppgaver og så hadde jeg "Engelsk prøve"  også hadde vi ute gym, og jeg hadde leverpostei på matpakka. Så når skolen var ferdig, dro jeg hjem og lagde meg litt mat og så på Tv , og skifta til håndball tøy (fordi jeg skulle på håndballtrening) og dro ned på parkeringsplassen til skolen fordi der skulle vi møte opp til håndball trenigna. Så dro jeg på treninga og der begynte vi og varme opp før vi begynte og trene, også spilte vi resten av tiden og jeg scoorte 2 mål, så tøyet vi ut og dro hjem. Og når jeg kom hjem spiste jeg 2 1\2  toast og gikk og dusjet og pusset tennene og gikk på datan.

Det var min dag :) Hvis det var noe spesielt du gjorde i dag så kan du skrive det i kommentar luken :) Natta<33

- Malez

Publisert: 20.jan.2011 @ 21:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Godt nyttår!!!

Godt nyttår til dere alle! Håper dere hadde en fin nyttårsaften :) Jeg skriver på iPad så jeg får ikke inn noe bilde akkurat :)
Publisert: 02.jan.2011 @ 14:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits