Hjem Hvordan få svart/hvit bilder? Hvorfor MALEZ? Kontakt meg Om meg

Kategori: Blogg

Si meg hva som skjer!

Sang jeg har laget selv:

 

         Si meg hva som skjer

 

 

 

1.     

 

Hva har skjedd med deg? Hvorfor er du sånn mot meg, du er jo helt rar. Du snakker så vidt til meg, er du lei av meg? Skjønner ikke hva det er, kan du si meg hva som skjeeeeer!

 

 

 

Ref:

 

Si meg hva som skjer, hele verden snurrer rundt. Du er ikke sånn som du var. Jeg prøver å snakke til deg men jeg få?kke noe svar. Føler meg helt usynelig. Åååååååå.

 

 

 

2.

 

Klokka tikker, har fortsatt ikke hørt noe fra deg.  Jeg begynner å bli utålmodig. Kanskje du ikke vil være med meg noe meer. Vær så snill og hør på meeeg!

 

 

 

 

 

Ref:

 

Si meg hva som skjer, hele verden snurrer rundt. Du er ikke sånn som du var. Jeg prøver å snakke til deg men jeg få?kke noe svar. Føler meg helt usynelig. Åååååååå.

 

 

 

3.

 

Åååå. Kan du huske alle våre minner. Vi lo, vi lekte, vi hadde det gøy. Men hvor har det blitt aaaaaaaaaaav?

 

 

 

Ref:

 

Si meg hva som skjeer. Hele verden spinner. Jeg går i oppløsning! Jeg vil ha deg her, ved min side?

 

Åååååå, kom til meeeg? ååå? kom til meg!

 

 

 

 

Publisert: 02.sep.2011 @ 20:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Photoshoot

Hallo :) Har hatt photoshoot med søstra mi idag! Her er bildene!Ikke helt matchene sokker da, men, men.My little sis!

 

Forever sisters <3

Takk for at du leste :]

-MalezPublisert: 17.aug.2011 @ 18:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Im Back!

Ny blogg funka ikke! Så jeg er tilbake her!
Sees!

PS: Endrer snart design :P

Publisert: 15.aug.2011 @ 12:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ny blogg!

Hallo søtinger! Følte at det ble or mye greier med denne bloggen, design og sånt! Så nå hvis du vil lese bloggen min så er det whoap.blogg.no du finner meg på :) Sees! Men designe er ikke helt ferdig ennå :) Men det blir det ettervert. For og komme kjappere inn så kan du også gå på whoap.tk du velger selv!

-Malez<33

Publisert: 24.jun.2011 @ 22:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Verdens verste sangtansaften!

Jeg har verden verste sangtansaften i kveld! Jeg kan ikke en gang se på sangtans bålet! Jeg hater dette! Jeg har ventet på dette i hele år! Men kan ikke fordi pappa og Lene skal lage ny terrasse! Har sittet og grått litt på det hemmelige stedet mitt, men ville ikke si noe til pappa! Trodde han skulle ta meg med på det som en overasskelse! Men det skal ha tydeligvis ikke! Dette er bare så sinnsykt kjipt! Det er bare så dårlig gjort!er skikkelig lei meg nå! Men jeg skjuler det inni meg! Skal suse sangtans bålet? Eller har du det like kjipt som jeg?

-malez
Publisert: 23.jun.2011 @ 19:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hårvideo :)

Her er en hårvideo ;]
video:06112011080
Test det ut!
-Malez


Publisert: 11.jun.2011 @ 13:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Min første videoblogg!

Endelig er tiden inne! Her er min første videoblogg<3
video:malin 004


Nå kan jeg begynne og lage litt mere ut av det! Skal ut og filme etter middag :)

-Malez

Publisert: 10.jun.2011 @ 16:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hot or Not? &#9829;

Hva syntes du om dette:Ganske fancy? Snart kommer videobloggen! Den er her innen klokka 18.00 i kveld!

-Malez♥

Publisert: 10.jun.2011 @ 14:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Videoblogg!!!

Endelig fant jeg ut hvordan jeg får videoblogg på bloggen! Skulle gjærne lagt inn en video nå, men jeg er tom for strøm på mobilen (som jeg filmer med) så det blir litt vanskelig. Når jeg kommer hjem til mamma i dag skal jeg med en gang sette telefonen i strøm! Så når jeg kommer til pappa i ca 16.15 tiden kanskje litt tidligere så kommer det en videoblogg til verden!

-Malez♥

Publisert: 10.jun.2011 @ 07:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Ready for friday!!

Heisann, ehh... Nå er jeg klar for fredag og helg og kos :] Har vært ute i dag og hatt en liten ''foto shoot'' i hagen, her er to av de bildene jeg tok ;]Tatt bildene selv da, litt mislykka blomst da, men det blåser vi i<3Ganske fint! Eller?? Hva syntes du??

-Malez

Publisert: 09.jun.2011 @ 18:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hvis du ikke sover ;] zzzzzzzzzzZzzzzzzzzzzz

Hei og god morgen alle sammen! Trenger lesere og kommentarer, så kan dere tipse folk? Eller skrive en kommentar? Liker og høre hva dere mener også vettu :) Sov gjærne videre, eller gå på skolen for det skal jeg snart og have fun!!!!!-Malez

Publisert: 09.jun.2011 @ 07:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

pizap.com

Ville bare si ifra til dere om pizap.com. Det er en fin nettside for deg som liker og lage headere til bloggen, bilde-redegiering og kule bakgrunner! Jeg har lagd noen, og her er to av de ;]Min aller første! Litt kul, det må jeg inrømme!Syntes nesten den var kulere! Test det ut davel! Bra til og lage headere også!

-Malez

Publisert: 08.jun.2011 @ 20:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hvordan legge ut video på bloggen?

Hei! Jeg bare lurer på om noen av dere vet hvordan man legger ut video på bloggen :) Skriv det på kommentar vennligst! Hadde blitt så takknemmelig :))

-Malez

Publisert: 08.jun.2011 @ 20:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Middag hos ''Mormor''

Jeg har spist middag hos ste-mormoren min i dag og da tok jeg noen ''kule'' bilder!Nice spise plass x]Call mee<33 My lovley daddy<33


Im cool!!!Gjett hvem som har vært og spist...

-Malez


Publisert: 08.jun.2011 @ 19:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Sommerferien :3

Snart er det sommerferie og det kommer vel masse rart. Jeg har ikke akkurat mye og gjøre, men jeg skal jo i hvert fall på sånn Aktiv Sommer, det er sånn dærre aktivitets greie for de som bor i Tønsberg ;] Hva skal du i sommerferien? Har dere noen tips til noen ting jeg kan gjøre i sommerferien, eller i helgen, har ingen planer for helgen, nei :] hehe. GOD SOMMER!!!

()_()
(#.#)
(___)
Publisert: 08.jun.2011 @ 16:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

CupCakes!

Hei alle sammen! Sorry for at jeg har blogga lite i det siste, har vært opptatt med andre ting, og foresten som kommer jeg ikke til og blogge så mye mere for jeg skal bare blogge når det skjer noe spessielt. Sånn som i dag og i går; I går satt vi opp badebassenget hos Mommo og morfar, og jeg var først utti [som vanlig] og søstra mi var sist utti [som vanlig] Og i dag har vi lagd CupCakes! Her kommer det noe bilde! Jeg og emma har tre rekker hver, fde tre rekkene lengst til venster er mine :) Noen ble litt mislykka da, hehe ;]

Det var rose CupCaken min som var en av de fineste jeg lagde :]

Og dette er hele brette :) Vi var hos mommo og morfar når vi lagde det :)

- Malez :]

Publisert: 03.jun.2011 @ 10:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

til alle som ikke sover ;]

Nå er det tidlig på morgenen, jeg skal snart på skolen, men før det vil jeg blogge litt. Jeg ble vekt av en mamma som ROPTE på meg, så nå er jeg ganske trøtt :) Har ikke noe og skrive om så jeg skriver mere etterpå x]- Malez

Publisert: 30.mar.2011 @ 07:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heei... :P

Sorry, for et litt seint innlegg i dag :) Har vært litt opptatt. Har vært på visninging i det nye huset som vi skal bygge og litt sånn. Men nå ser jeg på Undercover Boss så hade!


- Malez

P.S dette innlegget skulle vært postet i går!


Publisert: 30.mar.2011 @ 07:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Bildene fra ''Vikingskip museet''Husker dere jeg snakket om at jeg hadde vært på vikingskip museet? Her er bildene jeg tok.

OsebergskipetSkattene som var i Osebergskipet:
Gadd ikke laste opp flere bilder ;P

- Malez

Publisert: 28.mar.2011 @ 19:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Vi rydder på loftet :)

Se på alle bamsene våres! Vi rydder på loftet fordi vi skal flytte! Nå får dere nok litt av ett sjokk!

Masse bamser, ikke sant??

Og her er en morsom hatt!Haha xD Nå har jeg fått litt latter!

- Malez

Publisert: 28.mar.2011 @ 18:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hva skal overskriften være?... :P

Heisann! Fant ikke på noen overskrift :] Lenge siden jeg har blogga nå, og det er ikke fordi jeg ikke gidder... Det er fordi det har ikke skjedd så særlig mye i det siste. Men nå har det skjedd masse :) Hvis du ikke har lagt merke til det så har jeg nytt design! Liker du det? Men ja, du skjønner i går var jeg på 2 museumer i Oslo. Jeg var på ''Vikingskip mueseumet'', og ''Kon- tiki museumet''. Og dere husker kaskje at jeg pratet litt om han Anton? Han dærre kjæresten min ;] Det er nå slutt. Jeg gidder ikke si hvem som slo opp! Og jeg vil bare gi en liten hilsen litt til Jenny (bestevenninna mi): Hei, Jenny! Jeg er så glad for at vi to er bestevenner! Vi kan krangle, men vi finner som regel ut av det ;) Veldig glad i deg <33 Hilsen Malin<3. Ja, jeg holdt nesten på og skrive ''gal i deg'' men det fikk jeg retta på :) Ja,ja! Det var alt for denne gang! Eller nei vent litt! Jeg vil også hilse til Tæl [farmora mi]: Hei Tæl! Nå håper jeg ikke det er lenge til du kommer hjem igjen :] Savner deg og far veldig :) Hilsen Malin<3. Sånn det var alt :)

- Malez

Publisert: 28.mar.2011 @ 15:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Supernanny is in the house!!!!

Ja, som jeg fortalte før i dag, så skulle jeg jo KANSKJE sitte barnevakt. Og sånn ble det visst ;) Ja nå har jeg nesten akkuratt kommet så tante og onkel har ikke dratt ennå, så det er ikke så mye stress... ENNÅ. Jaja, vi snakkes nok senere i kveld tenker jeg :). - Malez<33
Publisert: 05.mar.2011 @ 19:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Today....

I dag har jeg vært ute og sett på ski-renn og vært på pølsefest. I kveld skal jeg KANSKJE sitte barnevakt, for fetteren min (1) og kusina mi (3 i april). Sååååå.... Hva har du gjort i dag? Kommer til og blogge litt mere i kveld x]

- Malez

Publisert: 05.mar.2011 @ 17:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

The hollydays is over...

Ja... Hva mer kan jeg si? Ferien er over og det er tilbake til hverdagen ;] Men ja, nå er det jo ikke helt krise med skolen heller da... For nå har jo jeg mange venner og henge med i friminuttene da, så det er jo ikke så verst heller da :) Hva har du gjort i viterferien da? Jeg har sovet over hos mommo og vært på Jungelby lekeland, vært på kino med ei venninne i klassen og vært hos hun, og egentlig ganske mye. Og nå i dag har jeg vært på skolen og lært litt til klokka 12:15 og i går var jeg på skolen til kl 14:00 og litt sånn... Men det skjedde noe mer i går også skjønner dere... I siste time i går hadde vi litt "fri time" og vi kunne velge mellom og se på VM i mediateket eller sitte på data'n eller lese bok. Og da satt vi og leste da jeg sa til venninna mi: Tror du du kan spørre Anton om han vil bli sammen med meg? Og det ville hun. Hun kom tilbake til meg og sa at han hadde svart kanskje. Og da gikk jeg og satt meg på datan. Og ca 15 min. senere kom det noen fra klassen og spurte: Er du forelska i Anton? Har du spurt Anton? Og jeg svarte: Ja... Nei.... Ja! Og da sa en fra klassen min. Fordi Anton har svart JA! Og da ble jeg utrolig glad! Det var det jeg hadde og skrive om for denne gang ;)

Hade!

- Malez<33

Publisert: 01.mar.2011 @ 14:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Spør malez...

Heisann! Her kan du spørre meg om hva som helst, jeg lover deg: Du får et erlig svar!-Malez

Publisert: 20.feb.2011 @ 15:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

nice day..! :3

Ok, i dag har jeg for det meste slappet av. Og nå er jeg bare veldig, veldig sulten xD Jeg har lyst på mat! Kommer straks, skal bare ta meg en liten matbit :) Ok, ferdig med og spise, jeg spiste kald pølse! Hva har du gjort i dag?


- Malez<33Publisert: 19.feb.2011 @ 16:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

muffins :3

Ehh... vet ikke helt hvorfor, men jeg fikk bare plutselig lyst på muffins. Kanskje jeg skal spørre om vi kan lage det<3 Ja, ja. Dette bildet passer vel til innlegget.Yummi, yummi ;-)

- Malez <3

Publisert: 19.feb.2011 @ 12:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

good morning...

Hallo. Og god morgen forresten :) Jeg er bare kjempe trøtt jeg, er du?? Men jeg ville bare si, at jeg skal begynne med noe nytt på bloggen... Det skal være sånn at hver LØRDAG kommer det et tema, som foreksempel; "Ukens tema er frosker". Da kommer jeg til og legge inn et bilde av en frosk og skrive litt om den. Så første tema er... Klovner!

INFO:

Klovner opptrer som regel på sirkus, og mange er klovner på karneval. Den mest berømte klovnen er Kalle Klovn, som du sikkert har hørt om :) Klovner får oss til og le, og de pleier og være ganske klumsete! Det var denne Lørdagens Tema, håper du likte det! Neste Lørdag kommer det et nytt tema!

- Malez<3

Publisert: 19.feb.2011 @ 08:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Endelig helg\ferie :3

Ok, så var vi her igjen! Helg! Ferie! Olala! Alt er helt perfekt, og nå har jeg mye mer tid til bloggen også! Over en uke med ferie på skolen, det er helt digg! Vi hadde karneval på skolen i dag, og jeg var marihøna mari <3 Men jeg ble syk og kastet opp på skolen, så pappa kom og hentet meg, og så leverte meg hjemme og dro på jobben. Så fikk jeg litt kakao og sånt og så dro vi på resturante og spiste, når jeg følte meg bedre! Her kommer en liten oppskrift på fredags cookies som dere kanskje kan bake:

3 dl havregryn og mel

4 egg

Kok 200 g kokesjokolade

Bland alle indgrediensene i en bolle og bland godt. Form dem og legg dem på ett stekebrett og putt dem i ovnen til de begynner og se ferdige ut. Bruk en kakepinne og sjekk om de er like gode og sprøe som coookies. Så er de ferdige og kan nytes med et glass melk til!

Det var dagens fredags-oppskrift.Hade bra!

- Malez <3

Publisert: 18.feb.2011 @ 22:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Nytt design! (Again)

Jeg har jo bare verdens beste data-neerd bror som har fikset "The world coolest blogg ever". Det er noen små feil på den men det skal snart bli rettet opp i :) Takk til alle dere som leser bloggen min, det kommer masse innlegg fremover :)

- Malez<3

Publisert: 18.feb.2011 @ 22:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nytt design!

What you think? Liker du det? Jeg liker det kjempe godt! Bare diskuter i komentar luke greia dere :)

-Malez<33

Publisert: 16.feb.2011 @ 20:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Byrsdags jenta... MEG!

Den 4.2.2011 hadde jeg bursdag :) Nå er jeg ikke lenger en 9-åring! Skal feire med 3 venninner på kino og McDonalds i morgen, det blir kult!


Big Card From Mammy :)

- Malez

Publisert: 10.feb.2011 @ 14:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Pakke fra figurstrikk

Ja, som dere vet har jeg kontaktet figurstrikk.no og litt sånn, og i dag kom pakka! For de ville sponse meg :) Her er pakka og hva som følgte med.


Da sier jeg takk for meg :)

Hade

-Malez
Publisert: 10.feb.2011 @ 14:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Yes!

I dag skal jeg til pappa og da blir det masse blogging kan jeg si deg! Der har jeg overføringskabel så nå blir det masse bilder igjen på bloggen! Når jeg kommer til mamma skal jeg ha med meg datan og overføringskabelen sånn at jeg får blogga litt der også :) 2 dager til jeg har bursdag nå :) Gleder meg veldig ! Og figurstrikk skal sponse meg. Jippi! Alt går vist bra denne uka! Men nå må jeg på skolen.

- Malez

Publisert: 02.feb.2011 @ 08:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Sorry

Hei, sorry for at jeg har blogga lite! Jeg har vært litt opptatt i helgen. Jeg hadde håndball trening i 5 timer og så lagde jeg såper og lukt poser! I dag har jeg vært på skolen som vanlig :) Fortsett og tipse om bloggen min og legg gjærne igjen posetive komentarer :)

- Malez

Publisert: 31.jan.2011 @ 14:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hallo

Heisann! Endelig helg, og dere vet vel det betyr?- ikke? Da får jeg vel si det da! Det betyr: Mer blogging, yeah rigth! Men ikke så mye mer. Fordi på Lørdag skal jeg trene håndball i 5-6 timer! Men ja, ja. Fredag er ukas beste dag: Da blir det kosekveld, Mommo, ikke mere skole, blogging, hånball osv. Ja, nå er det bare en uke igjen til den store dagen, dere vet hva jeg mener, bursdagen min :) 10 år. Men nå må jeg desverre gå, SORRY!

Hade da :)

-Malez

Publisert: 28.jan.2011 @ 14:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Moro i dag, ja!

Ja, i dag har jeg hatt det moro! Jeg har lekt masse rart i friminuttet, eks. Jeg har aket og lekt snøsisten. Og i går fikk jeg mail fra figurstrikk. Jeg måtte svare på noen spørsmål, og hvis jeg svarte dem godt, så lå jeg godt ann til og bli sponsa. Nå sitter jeg jo egentlig bare og blogger, og har det gøy! Men jeg trenger fortsatt flere lesere, så TIPS, TIPS, TIPS! Ha en flott dag videre!

- Malez

Publisert: 27.jan.2011 @ 15:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

I dag

Hallo! Nå er det bare ni dager til bursdagen min! Men sorry for at jeg ikke fikk blogga i går! Jeg hadde litt mye og gjøre. Du skjønner i går  gjorde jeg lekser, hjalp jeg mamma med og trene 04 - laget og var på poenglangren. Så da rakk jeg ikke og blogge. Men i første time i dag hadde vi Lesing og Matte så hadde vi Norsk og data så hadde vi norsk og til slutt hadde vi norsk igjen :) Nå ser jeg bare på Tv og etter på skal jeg en tur til venninna mi fra klassen, som jeg ikke har lekt med på lenge. Men jeg håper du får en fin dag videre!

 

- Malez

Publisert: 26.jan.2011 @ 13:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Skoledagen min

Hei! Tenkte jeg skulle skrive litt om skoledagen min :)

I de to første timene hadde vi Kunst og Håndverk og i de to andre timene hadde vi Naturfag og i siste time hadde vi Arbeidsplan ( altså en plan med litt forskjellige oppgaver på ). Og i frimenuttet lekte jeg med Vilde i klassen og vi akte litt i akebakken, det var veldig gøy! Så gikk jeg hjem og spiste og så på Tv og nå sitter jeg og blogger :)

Det var min dag, hvordan var din dag?

- Malez

Publisert: 24.jan.2011 @ 14:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Håndballkampen

Håndballkampen ble jeg fornøyd med, vi tapte 10 - 5 men det er ikke så verst :) Her er noen bilder fra kampen som søstra mi Emma tok ( som egentlig ble veldig brae) da vi spilte.

Meg før kampen

Meg ute på banen

Kule bilder hæ?

-Malez
 

Publisert: 23.jan.2011 @ 13:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Hånballkamp

Hei! I dag skal jeg spillle håndballkam og når jeg kommer tilbake, tenkte jeg og ha med noen fine bilder av kampen! Men nå må jeg dra på håndballkampen så...

... Hade!

- Malez

Publisert: 23.jan.2011 @ 08:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

hot, not or over the top?

Hva syntes du om denne rosa s©ªte veska, hot, not or over the top?¢¾

- Malez

Publisert: 22.jan.2011 @ 21:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

3 kule vitser!

Det var en gang svensken, dansken og nordmannen som skulle hoppe ut i et basseng. Når de hoppet skulle de si noe de ønsket seg, og så ble bassenget fylt med det.

Nordmannen ønsket seg gull, dansken ønsket seg sølv, men da svensken skulle ønske seg, skled han på et bananskall og ropte: "Oh, shit!"... hi hi

Her kommer en til :)

To barn sitter i en sandkasse.

Plutselig løper en naken mann forbi.

"Mamma, mamma en naken mann løper forbi oss!"

"Æsj, for en gris!", sier moren.

"Nei, det kan det ikke være, for han har halen foran."

Siste

"Hva koster disse skoene?", spurte den vakre blondinen.

Ekspeditøren svarer med et flørtende smil: "Et kyss!"

"Utmerket, da kommer bestemor og betaler i morgen!"
 

- Malez 

Publisert: 22.jan.2011 @ 21:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Kul sang!

Har du hørt Katy Perry med sangen Firework? Hvis ikke, klikk på denne linken: http://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw&ob=av3el kul ikke sant?? Jeg har den på hjerenen!

+ At hun er sykt pen på den musikkvideoen!

- Malez

Publisert: 22.jan.2011 @ 18:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Figurstrikk.no

Hei alle sammen ;) Jeg har sendt en mail til figurstrikk.no og jeg lurte på om de ville sponse meg :) Hvis de vil det, tenkte jeg og ha en konkuranse som er som følger:  Jeg lager et emne som heter "Figurstrikk konk" og dere skal skrive noen komentarer og så trekker jeg ut tre heldige vinnere som får hver sin pakke med figurstrikker.

Hvordan høres det ut? Burde jeg konkurans eller ikke?

- Malez

Publisert: 22.jan.2011 @ 17:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Skjer med sidevisninger?

Ny rekord igjen! 140 sidevisninger i dag! Shit! 15 lesere også :) Takk til dere som har tipset!
Publisert: 22.jan.2011 @ 16:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Skitur i Stokke

Jeg har vært på skitur i Stokke i dag og jeg hadde tenkt til og legge ut noen bilder, men det går ikke :( Det er sikkert noe feil med Pc`n .

- Malez

Publisert: 22.jan.2011 @ 16:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ønskeliste og bursdagsgreier :)

Ønskelista mi til 10-års dagen min som er om 13 dager :

1. Penger

2. Kne beskyttere (håndball)

3. Mac Book ( en slags type mac pc)

4. Klær

5. Skjerf

6. Votter

7. Hobby ting

 

Min drømme bursdag:

Få flere lesere på bloggen, ha et stort party med familien og spise muffins og drikke brus. Dra på en lang skitur på kvelden etter partyet og grille pølser og få masse , masse gaver :)

Og litt om hva jeg gjør på fritiden ( hvis noen lurer):

Jeg spiller håndball, skriver på bloggen, rir, henger med venner, tegner og litt sånne hobbygreier :)

Ja... det var det! Dette innlegget er spesielt laget til Ellen (tanta til pappa)

- Malez

Publisert: 22.jan.2011 @ 11:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Ny rekord !!

I går hadde jeg 52 sidevisninger! Det er ny rekord! 33 Var den gamle rekorden for sidevisninger!! Dette er kult! Men jeg trenger fortsatt lesere, så tips, tips, tips!(C) Copyrigth by malez.blogg.no

- Malez

Publisert: 22.jan.2011 @ 09:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Musikken på full guffe!

Vi har musikken på full guffe her hjemme :)

Publisert: 21.jan.2011 @ 22:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Silly ArmbåndHar du noen?? Jeg har mange... Jeg har tatt bilder av noen av de :) Og foressten så trenger jeg lesere! Kan du plis tipse noen om bloggen min?? Her er noen av mine Silly Armbånd :)Det var noen av mine. Har du noen\ hvor mange har du? Skriv det i kommentar luka da vel ;)

- Malez

Publisert: 21.jan.2011 @ 19:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Taco kveld

Se på Emma sin taco og pappa sin taco! Det er litt forskjell eller??Emma sin taco (altså søstra mi)

 
Pappa sin taco

Hva var det du hadde til middag i dag? Og var det noen i familien din som spiste mer enn andre? Det kan du skrive i kommentar luka :)

- Malez

Publisert: 21.jan.2011 @ 17:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Goal!!!

Heisann! Sorry for lite blogging azza ;) Har vært hos mamma og der får jeg ikke blogga så mye :) Men over til hva jeg har gjort i dag. Jeg var på skolen og gjorde litt norsk oppgaver og så hadde jeg "Engelsk prøve"  også hadde vi ute gym, og jeg hadde leverpostei på matpakka. Så når skolen var ferdig, dro jeg hjem og lagde meg litt mat og så på Tv , og skifta til håndball tøy (fordi jeg skulle på håndballtrening) og dro ned på parkeringsplassen til skolen fordi der skulle vi møte opp til håndball trenigna. Så dro jeg på treninga og der begynte vi og varme opp før vi begynte og trene, også spilte vi resten av tiden og jeg scoorte 2 mål, så tøyet vi ut og dro hjem. Og når jeg kom hjem spiste jeg 2 1\2  toast og gikk og dusjet og pusset tennene og gikk på datan.

Det var min dag :) Hvis det var noe spesielt du gjorde i dag så kan du skrive det i kommentar luken :) Natta<33

- Malez

Publisert: 20.jan.2011 @ 21:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Godt nyttår!!!

Godt nyttår til dere alle! Håper dere hadde en fin nyttårsaften :) Jeg skriver på iPad så jeg får ikke inn noe bilde akkurat :)
Publisert: 02.jan.2011 @ 14:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Dagens Outfit :3

Her er min Outfit for i dag :3GENSER: Cubus

TIGTHS: Kapphal

M-SMYKKE: Juvelen


Hade <33

Publisert: 30.des.2010 @ 11:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Mistet en tann i går!!

i går mistet jeg en tann! nå har jeg mistet 10 tenner, men jeg vet at det er lite da :3
malez <33

Publisert: 30.des.2010 @ 10:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

dagen i dag &lt;33

jeg våknet klokka 7. så spiste jeg halv åtte. så dro jeg på skolen klokka åtte. så gikk jeg hjem fra skolen klokka 14. så dro jeg på trening fem over fem. så var jeg ferdig på trening klokka 19. og nå skriver jeg et nytt innlegg på bloggen min ;) og klokka kvart på åtte skal jeg dusje. og klokka åtte skal jeg til sunniva. klokka halv ni skal jeg hjem og spise kveldsmat, og klokka kvart over ni skal jeg legge meg og sove :) det var dagen min i dag :))


hade!!

- malez<33

Publisert: 11.nov.2010 @ 19:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

god morgen ;)

hei, hei og god morgen ;) nå er klokka kvart over 7 og jeg er våken <33 skolen starter halv ni så jeg må dra hjemmefra klokka 8. når begynner skolen din?  oki doki ;) men en ting til ;) jeg trenger tips til hva jeg kan gjøre på skolen i dag :) har du noen tips?

KYSS OG KLEM <33

- malez<33

Publisert: 11.nov.2010 @ 07:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Stikkord: happy

ny header

jeg har ny header som dere kan se <33 hva syntes dere om den egentlig? dere tenker sikkert: hvorfor er det en ananas på headeren hennes? men det er fordi ananas er favoritt frukten min, jeg bare eeelsker ananas <33 men denne headeren en stund da til jeg finner en som er kulere ;D hva syntes du om den? jeg skal prøve og svare så fort jeg kan <33

KYSS OG KLEM <33

- malez<33

Publisert: 10.nov.2010 @ 22:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Stikkord: ananas nam

står opp etter leggetid :O

nå har jeg stått opp etter leggetid, bare for og være på bloggen :O jeg vet hva du tenker: å nei! tenk hvis foreldrene hennes kommer ned og avslører henne! men det kommer nok ikke til og skje, jeg er en optimist xD men nå har jeg gått fra 3 lesere til 6 på 4 minutter... oii! tenkte jeg når jeeg så det, det er jo helt syykt<33 vel, jeg håper dere kommer til og lese ofte, fordi jeg har hatt 25 sidevisninger i dag! syykt ikke sant? men jeg vil gjærne takke alle leserne mine for at dere hjelper meg med tips og sånt til bloggen! tusen gjærtlig takk<33 forresten så varer skolen til klokka 14 i morgen, så det kommer ikke et innlegg før klokka er i hværtfall kvart over 14. også skal jeg på håndballterning i morgen klokka 17 til 19 så da kommer det ikke noe innlegg i hværtfall før kvart over 20. men takk for en perfect day til alle mine venner utenom gutta i 1.klasse fordi de ødla snøkaninen til meg og victoria :( fy, fy gutter! sånn er ikke lov! victoria ble faktisk så lei seg at hun nesten begynte og gråte stakkars :( så det var veldig -synd!!! men alle gutter blir som faren sin xD LOL! men sunniva og adrian de kule naboene mine er super morsome xD vi lekte nødt eller sannhet eller senga og det var kjempe gøy! adrian er så syykt morsom azza, dere burde bare møte han.

KYSS OG KLEM <33

- malez<33

Publisert: 10.nov.2010 @ 22:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

natta&lt;33

nå må jeg legge meg, men jeg har hatt en flott dag ;) takk for at DU leste bloggen min. natta<33Publisert: 10.nov.2010 @ 21:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

don`t worry BE HAPPY


- malez<33

Publisert: 10.nov.2010 @ 21:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Stikkord: be happy

dyreQuiz

dette er en dyreQuiz så det er 10 spørsmål, og den som har flest riktige får en overaskelse!!!

SPM 1:

hvilken katterase er størst:

a) siameser

b) spynex

c) main coon

hva tror du?

- malez<33

Publisert: 10.nov.2010 @ 21:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Stikkord: til lykke 33

Trenger lesere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg har bare 3 lesere! Jeg trenger flere! Kan dere plis tipse noen om bloggen min???? Pliis! Det hadde betydd så mye! Men nå skal jeg se på WIPEOUT så hade!

malez<33

Publisert: 10.nov.2010 @ 20:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

ER SNØ HOT eller NOT?

Er snø HOT eller NOT? For i dag, landet snøen i tønsberg xD Og jeg vil gjærne vite hva dere syntes ;D Så hva syntes du? Men det beste er at den tiende som svarer i kommentarluken får en overaskellse i posten. Så husk og skriv: Navn, Etternavn, Alder, Adresse, Postnummer, Tlf.Nummer og e-post. Lykke til ;) PS: HOT!!!Publisert: 10.nov.2010 @ 17:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Hmm...

Heisann! Jeg vil gjærne høre hva dere syntes jeg burde få som jobb når jeg blir voksen! Litt fakta om meg så dere kan tenke litt hva jeg kan bli :D

INFO:

Navn: Malin

Født: 04.02.01

Liker: Håndball , dyr, hester

Sånn! Det var litt om meg! Det beste svaret kårer jeg når jeg har fått minst 5 kommentarer :)

Hade!

Publisert: 10.nov.2010 @ 14:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
hits