Hjem Hvordan få svart/hvit bilder? Hvorfor MALEZ? Kontakt meg Om meg

Endelig helg\ferie :3

Ok, så var vi her igjen! Helg! Ferie! Olala! Alt er helt perfekt, og nå har jeg mye mer tid til bloggen også! Over en uke med ferie på skolen, det er helt digg! Vi hadde karneval på skolen i dag, og jeg var marihøna mari <3 Men jeg ble syk og kastet opp på skolen, så pappa kom og hentet meg, og så leverte meg hjemme og dro på jobben. Så fikk jeg litt kakao og sånt og så dro vi på resturante og spiste, når jeg følte meg bedre! Her kommer en liten oppskrift på fredags cookies som dere kanskje kan bake:

3 dl havregryn og mel

4 egg

Kok 200 g kokesjokolade

Bland alle indgrediensene i en bolle og bland godt. Form dem og legg dem på ett stekebrett og putt dem i ovnen til de begynner og se ferdige ut. Bruk en kakepinne og sjekk om de er like gode og sprøe som coookies. Så er de ferdige og kan nytes med et glass melk til!

Det var dagens fredags-oppskrift.Hade bra!

- Malez <3

Publisert: 18.feb.2011 @ 22:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Én kommentar

Postet av: Mamma

Dato: 18.feb.2011 Tid: 22:38 URL:
Det var bra at du ble så fort frisk igjen snuppelupp. Kanskje du ble kvalm av å være marihøne;-) Bloggen din har blitt skikkelig fancy!! Kjekt med en snill og flink stebror:-) Kos deg masse hos pappa i helga også sees vi på søndag:-)

Skriv en ny kommentar

hits