Hjem Hvordan få svart/hvit bilder? Hvorfor MALEZ? Kontakt meg Om meg

Håndballkampen

Håndballkampen ble jeg fornøyd med, vi tapte 10 - 5 men det er ikke så verst :) Her er noen bilder fra kampen som søstra mi Emma tok ( som egentlig ble veldig brae) da vi spilte.

Meg før kampen

Meg ute på banen

Kule bilder hæ?

-Malez
 

Publisert: 23.jan.2011 @ 13:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

4 kommentarer

Postet av: <3 Cecilie og Hanne

Dato: 23.jan.2011 Tid: 14:00 URL: http://drrty.blogg.no/
Ja kjempe kule bilder :)

Postet av: julie jj

Dato: 23.jan.2011 Tid: 19:04 URL: http://jjj0.blogg.no
Det viktigste er jo at man har det gøy :)

Postet av: terry mørken

Dato: 24.jan.2011 Tid: 00:15 URL:
hei malin, Flotte bilder! har Emma tatt de sier du!? ser ut som om hun går i mormors fotspor! Hun kan bli en flink fotograf!! Ser ut som du har det kjempegøy på banen! Håndball er moro!! Jeg gleder meg veldig til å bli med og se deg spille igjen. Jeg kommer til Norge den 29 januar og skal være hjemme for å feire bursadgen din den 4 febr! Har du noen ønsker så del dem med meg please!Love u masse, Tæl

Postet av: Mommo

Dato: 24.jan.2011 Tid: 10:14 URL:
Det var en flott håndballkamp, Malin! Dere har gjort stor fremgang siden sist jeg så dere. Jeg er utrolig stolt av deg. Nå gleder jeg meg bare til helgen, da du og Emma kommer på besøk. Jeg har fått tak i såpemasse, så nå blir det såpestøping til den store gullmedalje! Har også kjøpt stoff, så kan dere bruke symaskinene for å sy små lukteposer til å henge på badet, do eller ha i undertøyskuffen. Dette blir moro. Stor klem fra Mommo. P.S Det er veldig artig å lese bloggen din. :-)

Skriv en ny kommentar

hits